Videotuotanto

Video on vaikuttavin tapa välittää viestisi kohderyhmällesi.

Kokoisesi videotuotanto

Skaalautuva videotuotantoprosessimme taipuu moneen: toteutamme brändivideot, dokumentaariset tuotannot, monikameratuotannot, striimit ja TV-mainokset. Tarjoamme  myös jatkuvia videotuotannon palveluita, esimerkiksi YouTube-sarjoja ja striimauspalveluita.

Oma ammattikalustomme takaa ketterän ja korkeatasoisen tuotannon joka tarpeeseen. Kotipaikkamme on Helsinki ja pääkaupunkiseudulla pystymme toimimaan hyvinkin ripeästi. Jos sinulla on kiire videotuotannon kanssa, niin soita meille.

Tuotamme videoita sekä avaimet käteen -periaatteella että yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tuotannon koosta riippumatta vaiheita on kolme: suunnittelu, kuvaukset ja editointi.

Suunnittelu

Sinulla voi olla kirkas idea, jonka me toteutamme tai tarve johon me tarjoamme luovia ideoita. Suunnitteluvaiheessa luodaan videolle tavoitteet, tehdään käsikirjoitus ja sovitaan aikataulu.

Kuvaukset

Hyvä video rakentuu hyvästä valaisusta, selkeästä äänestä ja luovasta kuvasommittelusta. Luomme videolle lisäarvoa liikkeellä ja ilmakuvauksilla. Työotteemme on positiivinen ja hommat tehdään niin kuin on sovittu.

Editointi

Tarina luodaan editoinnissa. Leikkauksen rytmitys, äänityö, värimäärittely ja graafiset elementit luovat videolle puitteet puhutella yleisöä.

Ota rohkeasti yhteyttä, ideoidaan yhdessä vaikuttava videotuotanto!