WooCommerce -

Verkkokauppa pystyyn nopeasti ja kustannus­tehokkaasti

Miksi WooCommerce?

WooCommerce tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten tilausten seurannan, asiakkaiden sitoutumisen, toimitustilan päivitykset, varastonhallinnan ja paljon muuta. WooCommercella on tähän mennessä yli 27 miljoonaa latausta, joten 99 % kaikista WordPress-myymälöistä toimii WooCommercen päällä. WooCommercella on nopea ottaa käyttöön ja sitä on helppo käyttää aloittelevankin sivustokäyttäjän.

Toteutamme ammattitaidollamme WooCommerce-ratkaisut tietoturvallisesti huomioiden sivuston ja lisäosien ajantasaisuuden, turvallisen kirjautumisen, SSL-salauksen ja tietoturvahyökkäyksien torjunnan.

Helppokäyttöisyys

Jos Wordpress-alusta on valmiiksi tuttu, WooCommercen käytön omaksuminen hoituu helposti. Navigointi WooCommercen verkkokaupan hallintaan tapahtuu mukavasti samasta käyttöliittymästä Wordpressin kanssa ja verkkokauppasi hallinta hoituu näin sujuvasti muun sivustohallinnan lomassa.

Skaalautuva

WooCommerce tarjoaa nopeasti luotavan verkkokaupan, jota on helppo muuttaa ja skaalata. WooCommerce-ratkaisua voi projektin jälkeen kehittää erilaisin laajennuksin tarpeiden kasvaessa.

Suomalaiset maksutavat

WooCommerce integroituu kätevästi suomalaisiin maksutapajärjestelmiin. Suosimme Paytrail-maksujärjestelmää, joka tarjoaa kattavasti eri maksutavat ostajalle.