WordPress - helppokäyttöinen globaali menestyjä

Avoimeen lähdekoodiin perustuva WordPress-sisällönhallintajärjestelmä on saavuttanut globaalin suosion ja se on käytössä yli 24 miljoonalla sivustolla.

On vanha käsitys ajatella WordPress vain blogina, sillä WordPress-julkaisujärjestelmä sopii niin kevyiden kampanjasivustojen kuin suurten yrityssivustojenkin toteutukseen ja taipuu osaavissa käsissä monenlaisiin integraatioihin.

Qmea ja WordPress

Laatukriteetit, tietoturva, SEO ja suorituskyky

Qmea toteuttaa WordPress-sivustot tiukoin laatukriteerein tietoturvan ehdoilla. Me emme oletuksena käytä valmisteemoja tai “buildereita” vaan tuotamme projektikohtaisesti kustomoituja ratkaisuja teeman ja sisällönhallinnan osalta. Näin saavutetaan parempi tietoturva, tehokkaampi suorituskyky, helpompi ylläpito ja vaivattomampi sisällöntuotto.

Digimarkkinoinnin osaamisemme takaa sivuston SEO-asetusten ja hakukonenäkyvyyden toimivuuden.

Yli 15-vuotta WordPress-tuotantoa

Meillä on pitkä historia WordPress-sivustojen parissa, ja näin ollen tunnemme järjestelmän erittäin hyvin. Olemme tehneet lukuisia erilaisia toteutuksia ja nähneet paljon erilaisia tapoja tehdä WordPress-sivustoja.

Meiltä saa täyden palvelun osaamista: hallitsemme teematuotannon, konseptoinnin, yritysilmeen ja UI/UX-suunnittelun, projektinhallinnan, teknisen toteutuksen, SEO-palvelut sekä ylläpidon ja jatkokehityksen.

Integraatiot ja Plugin-kehitys (lisäosat)

Olemme toteuttaneet useita erilaisia ratkaisuja ja integraatioita, joissa WordPress-sivuston on kommunikoitava kolmannen osapuolen järjestelmien kanssa.

Qmea tuottaa tarvittaessa myös WordPress-lisäosia eli plugineita, joilla voidaan tuoda olemassa olevaan WordPress-sivustoon kokonaan uusia ominaisuuksia.

Yleisiä WordPress-faktoja

WordPress on tietoturvallinen

Yleinen myytti, että WordPress olisi erityisen altis hakkeroinnille ei pidä paikkaansa. Kun WordPress on vastuullisten ja osaavien tekijöiden käsissä ja asennetaan oikein, useimmat tietoturvauhat on jo eliminoitu. WordPressin suosio tuo myös sen hyödyn, että haavoittuvuudet havaitaan ja korjataan todella nopeasti. WordPress itsessään sisältää sisäänrakennetut toiminnot kriittisten korjauksien automaattiseen asennukseen ja muita työkaluja tietoturvan ylläpitoon. Kirjautumiseen voidaan liittää kaksivaiheinen tunnistautuminen (2FA).

WordPressin suosio puhuu puolestaan

WordPress avoimuus, helppokäyttöisyys ja monipuolisuus ovat kiidättäneet sen globaaliin menestykseen.

WordPress on turvallinen sijoitus tulevaisuuteen, sillä sen avoin lähdekoodi takaa että se kehittyy ja päivittyy jatkuvasti. Kiitos tästä kuuluu isolle kansainväliselle yhteisölle, joka on WordPressin ympärille muodostunut. Useissa maissa järjestetään säännöllisesti WordPress-yhteisön kokoontumisia, jossa verkostoitumisen lisäksi ideoidaan ja kehitetään alustaa entistä paremmaksi.

WordPressin monet vaatteet

WordPress tarjoaa ihanteellisen alustan eri tarkoituksiin, kuten:

Yrityssivustot

Keskustelu- ja portfolioalustat

  • Keskustelufoorumit
  • Blogit
  • Galleriat
  • Portfoliot

Tiedonsaanti