Drupal - Vaativien ratkaisujen valinta

Mikä Drupal? Miksi Drupal?

Drupal on vakiinnuttanut maailmalla paikkansa suosituimpien julkaisujärjestelmien joukossa. Drupal on erityisen hyvä valinta keskisuurille ja suurille verkkosivustoille/-järjestelmille, jotka vaativat luotettavuutta, tietoturvaa ja monipuolisia laajennusmahdollisuuksia.

Drupal perustuu avoimeen lähdekoodiin, eikä se siten vaadi maksullista ohjelmistolisenssiä ja asiakas saa automaattisesti kaikki oikeudet rakennettavaan Drupal-järjestelmään.

Drupalin tietoturva ja yhteisö

Drupalin vuonna 2001 alkaneen elinkaaren aikana järjestelmän ympärille on kehittynyt yli miljoonasta asiantuntijasta koostuva yhteisö, joka kehittää Drupalin ominaisuuksia ja tietoturvaa säännöllisesti ja organisoidusti. Drupalin yhteisössä toimii oma tietoturvatiimi, joka etsii ja korjaa haavoittuvuuksia ennaltaehkäisevästi, jotta pienimmätkin tietoturva-aukot saadaan paikattua ja varmistettua siten Drupalin ensiluokkainen tietoturvallisuus.

Drupal on helppokäyttöinen

Drupalia ei perinteisesti ole mielletty aivan helppokäyttöisimmäksi julkaisujärjestelmäksi sisällönhallintaominaisuuksiltaan. Uusimpien Drupal 8 – ja Drupal 9 -versioiden myötä järjestelmä on kuitenkin ottanut ison harppauksen tällä sektorilla ja lisäksi olemme tottuneet tekemään useita asiakasta helpottavia ratkaisuja ylläpitokäyttöliittymään. Drupalia ei siis todellakaan kannata pelätä!

Drupalin laajennettavuus

Drupalin coren oheen on tarjolla yli 40 000 Drupal-yhteisön kehittämää ja ylläpitämää contrib-moduulia, joilla Drupalin toiminnallisuuksia voidaan laajentaa ja kehittää tarvittavaan suuntaan. Contrib-moduulit ovat maksuttomia, eikä niistä siten synny yllättäviä piilokuluja. Drupalin yhteyteen on mahdollista toteuttaa myös ns. custom-moduuleita, joihin voidaan rakentaa projektikohtaisia toteutustarpeita.

Drupalin liitettävyys

Drupaliin löytyy paljon valmiita integraatioita eri ulkoisiin järjestelmiin. Integraatioiden avulla voidaan automatisoida työvaiheita ja säästää mittavasti aikaa ja resursseja, kun käsitöinä tehtävät toimenpiteet korvataan integraatioautomaatioilla. Olemme toteuttaneet lukuisia vaativia integraatioita mm. eri CRM- ja ERP-järjestelmiin (MS Dynamics, Azure AD, Pipedrive, Procountor jne.).

Ketkä luottavat Drupaliin?

Drupalilla on rakennettu lukuisia isoja verkkosivustoja ja se on ollut käytetty alusta myös hallinnollisilla tahoilla. Kansainvälisistä tahoista Drupalia käyttävät mm. Nike, Sony ja YK. Suomessa Drupalin ovat valinneet mm. Yle, Traficom ja Punainen Risti.

Miksi valita meidät Drupal-kumppaniksi?

Meillä on yli kymmenen vuoden ja kymmenien projektien kokemus Drupalista. Drupal-tiimimme on ollut mukana tekemässä isoja, keskisuuria ja myös pieniä Drupal-projekteja hyvin erilaisille asiakkaille. Tämän ansiosta tiedämme erittäin hyvin, miten onnistumme toteuttamaan Drupal-sivuston/-palvelun, joka palvelee asiakkaan tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Meidän kauttamme saat koko palvelupaketin; Konseptoinnin, yritysilmeen ja UI/UX-suunnittelun, projektinhallinnan, teknisen toteutuksen, SEO-palvelut ja lopulta valmiin tuotteen ylläpidon ja jatkokehityksen.