Drupal Commerce -

Laajoihin verkkokauppa­toteutuksiin

Drupal Commerce on Drupal-julkaisujärjestelmään liitettävä lisäosakokonaisuus. Drupal Commerce on hyvä valinta erityisesti isompiin verkkokauppatoteutuksiin, joissa vaaditaan selkeitä tuotehallintaominaisuuksia tai esimerkiksi integraatioita ulkoisiin järjestelmiin.

Drupal Commerce perustuu avoimeen lähdekoodiin eikä se siten vaadi maksullista ohjelmistolisenssiä ja asiakas saa automaattisesti kaikki oikeudet rakennettavaan verkkokauppaan.

Drupal Commercen ominaisuudet

Drupal Commerce tarjoaa oletuksena kaikki verkkokaupan tarvitsemat ominaisuudet, kuten tuotteiden tietojen ja hintojen muokkaukset, tuotekategoriat listaussivuineen, ostoskorin, ostopolun ja raportit. Drupal Commercea on mahdollista myös laajentaa contrib- ja custom-moduuleilla, jotta päästään projektikohtaisesti haluttuun lopputulokseen.

Drupal Commerceen on saatavilla sekä kotimaiset että ulkomaiset maksutavat. Myös kuukausitilausten käyttöönotto hoituu valmiilla contrib-moduulilla.

Verkkosivut <=> Verkkokauppa

Drupalin ja Drupal Commercen avulla verkkokauppasi on kätevästi osa verkkosivustoa. Voit käyttää kaikkia Drupal-järjestelmän ominaisuuksia myös verkkokaupan yhteydessä.

Drupal Commercen tietoturva

Drupal Commerce on Drupal-yhteisön ylläpitämä lisäosakokonaisuus. Drupalin yhteisössä toimii oma tietoturvatiimi, joka etsii ja korjaa haavoittuvuuksia ennaltaehkäisevästi, jotta pienimmätkin tietoturva-aukot saadaan paikattua ja varmistettua siten Drupal Commerce -verkkokauppasi ensiluokkainen tietoturvallisuus.