Verkkokaupat

Verkkokauppa kasvuun laadukkaan toteutuksen avulla

Tarvitsetko uuden verkkokaupan tai onko nykyisessä verkkokaupassasi puutteita käytettävyyden, hakukonenäkyvyyden, suorituskyvyn tai tietoturvan osalta? Moderni liiketoimintavaatimusten mukainen verkkokauppa voi parhaimmillaan tuottaa investoinnin nopeasti takaisin. Jo pelkkä hakukonenäkyvyyden ja käytettävyyden optimointi tuo usein nopeasti tuloksia.

Toteutustavat

Olemme erikoistuneita WordPress/Woocommerce-pohjaisiin verkkokauppoihin, mutta tarvittaessa voimme toteuttaa verkkokaupan myös täysin kustomoituna. Meillä on kokemusta integraatioista, markkinoinnin automaatiosta verkkokaupan osana ja CRM-järjestelmistä. Olemme myös toteuttaneet kirjanpitoa varten Procountor-integraatioita.

Maksaminen ja integraatiot

Maksaminen on tärkein osa verkkokaupan toimintaa. Meillä on vuosien kokemus erilaisista maksujärjestelmäintegraatioista kuten Paytrail, Klarna, PaymentIQ ja Sofort. Käytettävyyden osalta olemme toteuttaneet erittäin virtaviivaisen kustomoidun käyttöliittymän Paytrail-lahjoittamiseen, josta voit lukea lisää täältä: Patmoksen verkkomaksamisen uudistus.

Näkyvyys hakukoneissa

Perinteisessä kaupankäynnissä oli kolme tärkeää asiaa: sijainti, sijainti, sijainti. Verkkokaupassa voisi tällä hetkellä listata tärkeimmiksi asioiksi Google, Google, Google. Ilman orgaanista näkyvyyttä ja räätälöityä hakukonemainontaa Googlessa verkkokaupan on vaikeaa pärjätä. Huomioimme hakukoneoptimoinnin jo sivuston suunnitteluvaiheessa ja toteutamme hakukoneoptimointia tarpeen mukaan myös valmiisiin sivustoihin.  Saat meiltä myös Google Ads -kampanjoiden laadukkaat toteutukset.

WooCommerce

WooCommerce soveltuu nopeasti ja kustannustehokkaasti toteutettaviin verkkokauppoihin. Alusta skaalautuu laajoihinkin tarpeisiin.

Lue lisää

Drupal Commerce

Kun verkkokauppasi tuotevalikoima on laaja ja tarvitset moneen asiaan taipuvan alustan, valintamme on Drupal Commerce.

Lue lisää