Kuntosalilaitteiden maahantuojan digimarkkinointi ja videotuotannot

Brändin mukaisilla mediasisällöillä, kohdennetulla digimarkkinoinnilla ja hakukoneoptimoinnilla näkyviä tuloksia muutamassa kuukaudessa.

Podium Gym Solutionsin kohdalla toteutuu erinomaisella tavalla se, mitä Qmea edustaa: Saman katon alta laadukkaat verkkopalvelut, mediatuotannot ja digimarkkinointi­palvelut.

Yhteistyömme alkoi digimarkkinoinnin ja mediasisältöjen parissa. Yhteistyön myötä olemme pystyneet merkittävästi parantamaan muun muassa asiakkaan hakukonenäkyvyyttä ja tuomaan ryhtiä ja järjestelmällisyyttä maksettuun markkinointiin niin some-alustoilla kuin Google Adsissakin. Kuukausittaisella seurannalla olemme voineet mitata ja todentaa verkkomarkkinoinnin tulokset ja suunnitella seuraavat askeleet verkkonäkyvyyden lisäämiseksi. Kehitämme markkinointia proaktiivisesti yhdessä asiakkaan kanssa.

Mediatuotantojen osalta olemme tuottaneet PGS:lle brändivideon, kuntosalien esittelyvideoita, henkilökunnan kuvaukset ja erilaisia brändi- ja henkilökuvauksia.

Vanhan verkkokauppa-alustan jäädessä jälkeen nykyhetken vaatimuksista toteutimme Podium Gym Solutions:in kokonaisvaltaisen verkkokauppauudistuksen Wordpressin ja Woocommercen päälle. Tämä mahdollistaa helpon tuotteiden ja muiden sisältöjen päivityksen, mahdollisuudet nopeaankin reagointiin erilaisiin myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin ja kätevän integroituvuuden muihin järjestelmiin. Jatkuvien palveluiden ansiosta kehitämme verkkokauppaa jatkuvasti tarpeiden mukaan.

pgs.fi

Toimitetut palvelut

  • Markkinointiekosysteemin kuntokartoitus ja toimenpiteiden suunnittelu
  • Maksetun mainonnan suunnittelu ja toteutus kanavissa (Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Ads)
  • Konversioseurannan asentaminen ja data dashboardin rakentaminen jatkuvaa seurantaa varten
  • Uuden sähköpostimarkkinointiohjelman käyttöönoton jalkautus
  • Hakukoneoptimoinnin toimenpiteiden suunnittelu ja toteutus
  • Verkkosivusisältöjen tuotanto
  • Videotuotannot (brändivideo, saliesittelyt, muut videot)
  • Kuvaukset (henkilökuvat, kuvaukset kohteissa)
  • Kuukausittainen seurantapalvelu

Mistä toimiva digimarkkinointi koostuu?

Digimarkkinoinnissa hyödynnetään erilaisia keinoja kohdeyleisön tavoittamiseksi mukaan lukien hakukoneoptimointi, sisältömarkkinointi, sosiaalisen median markkinointi ja sähköpostimarkkinointi.

Keskeisessä osassa on tätä kaikkea on tulosten seuranta ja niiden pohjalta markkinoinnin jatkuva kehittäminen.

Voisimmeko tehdä teille jotain samanlaista? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Ota yhteyttä