Kuntosalilaitteiden maahantuojan digimarkkinointi ja videotuotannot

Brändin mukaisilla mediasisällöillä, kohdennetulla digimarkkinoinnilla ja hakukoneoptimoinnilla näkyviä tuloksia muutamassa kuukaudessa.

Qmea toimii Podium Gym Solutions Oy:n kumppanina digimarkkinoinnissa ja mediasisältöjen tuottajana. Yhteistyön myötä olemme merkittävästi pystyneet parantamaan muun muassa asiakkaan hakukonenäkyvyyttä (SEO) keskeisillä avainsanoilla. Hakukoneoptimoinnin lisäksi toteutamme mainontaa some-alustoilla ja Google Adsissa. Kuukausittaisella seurannalla olemme voineet mitata ja todentaa verkkomarkkinoinnin tulokset ja yhdessä asiakkaan kanssa suunnitella seuraavat askeleet verkkonäkyvyyden lisäämiseksi.

Mediatuotantojen osalta olemme tuottaneet PGS:lle brändivideon, kuntosalien esittelyvideoita, henkilökunnan kuvaukset ja erilaisia brändi- ja henkilökuvauksia.

Digimarkkinoinnin ja mediatuotantojen lisäksi työstämme PGS:lle uusia verkkosivuja ja verkkokauppaa, jotka julkaistaan kevään 2023 aikana. Podium Gym Solutionsin kohdalla toteutuu erinomaisella tavalla se, mitä haluamme yrityksenä edustaa: Saman katon alta laadukkaat verkkopalvelut, mediatuotannot ja digimarkkinointi­palvelut.

pgs.fi

Toimitetut palvelut

  • Markkinointiekosysteemin kuntokartoitus ja toimenpiteiden suunnittelu
  • Maksetun mainonnan suunnittelu ja toteutus kanavissa (Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Ads)
  • Konversioseurannan asentaminen ja data dashboardin rakentaminen jatkuvaa seurantaa varten
  • Uuden sähköpostimarkkinointiohjelman käyttöönoton jalkautus
  • Hakukoneoptimoinnin toimenpiteiden suunnittelu ja toteutus
  • Verkkosivusisältöjen tuotanto
  • Videotuotannot (brändivideo, saliesittelyt, muut videot)
  • Kuvaukset (henkilökuvat, kuvaukset kohteissa)
  • Kuukausittainen seuranta

Mistä toimiva digimarkkinointi koostuu?

Onnistunut digimarkkinointi hyödyntää erilaisia keinoja kohdeyleisön tavoittamiseksi mukaan lukien hakukoneoptimointi, sisältömarkkinointi, sosiaalisen median markkinointi ja sähköpostimarkkinointi.

Keskeisessä osassa on myös analytiikkatyökalujen oikea käyttäminen ja sen pohjalta markkinoinnin jatkuva kehittäminen. Tehokkaat kampanjat ovat usein räätälöityjä, ja niissä hyödynnetään laadukkaita mediasisältöjä ja houkuttelevia toimintakehotuksia.

Voisimmeko tehdä teille jotain samanlaista? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Ota yhteyttä