Hakukonemarkkinointi

Näkyvyyttä ja liikennettä verkkosivuille

Hakukonemarkkinoinnin tavoitteena on näkyvyys hakukoneissa ja sitä kautta mahdollisimman laadukkaan liikenteen luominen verkkosivuille.

Hakukonemarkkinoinnin tehokkuus perustuu sen kykyyn tavoittaa potentiaaliset asiakkaat juuri sillä hetkellä, kun he etsivät tietoa tai tuotteita verkosta, tehden siitä erittäin kohdennetun ja tehokkaan markkinointikeinon.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi, tai SEO (Search Engine Optimization), on prosessi, jonka tavoitteena on parantaa verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneiden orgaanisissa eli maksuttomissa hakutuloksissa. SEO on olennainen osa digitaalista markkinointia, sillä se auttaa verkkosivustoja houkuttelemaan enemmän kävijöitä luonnollisesti, ilman suoria mainoskuluja.

Lue lisää >

Hakukonemainonta

Verkkonäkyvyyttä voidaan luoda orgaanisen hakukonenäkyvyyden lisäksi maksullisen mainonnan avulla. Hakumainokset hakukoneissa tarjoavat näkyvyyttä hakutulossivun mainoksille tarkoitetussa osiossa. Lisäksi hakukoneissa voi tehdä myös muuta mainontaa, kuten bannerimainontaa. Meiltä saat helposti toteutukset erilaisiin kampanjoihin. Mainonnalla voidaan tehokkaasti kohdentaa mainoksia tietyille kohderyhmille ja hakutermeille.

Lue lisää >