Palvelut

Valitse seuraavista palveluista:

Miksi Qmea?

Qmea on ohjelmistotalo mainostoimistokyvyillä. Ydinosaamistamme ovat HTML5 toteutukset, kuten pelit ja verkkopalvelut sekä verkkosivustot. Tyypilliseen verkkopalveluprojektiimme kuuluu niin graafinen suunnittelu, ohjelmistotuotanto ja mobiilisoveltuvuuden toutettaminen noudattaen aina asiakkaan design-vaatimuksia. Hallitsemme myös tietojärjestelmät, joten voimme integroida sovelluksen taustajärjestelmäksi niin verkkokauppasi tarjoukset, sosiaalisen median rajapinnan, yrityksen palvelimella olevan palvelun tai vaikkapa käyttäjätietojärjestelmän.

Ohjelmistoalalla ei usein ymmärretä ulkoasun ja käytettävyyden merkitystä.
Mainostoimistojen kanssa monet asiakkaamme ovat taas havainneet ongelmaksi heikon tietotaidon tietoturva-, ohjelmointi- ja järjestelmäosaamisen alueilla. Qmea tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet palvelukokonaisuutena avaimet käteen periaatteella.

Nopeasti ideasta toteutukseen etenevät verkkoapplikaatiot, HTML5 gamification toteutukset, interaktiiviset digitaaliset markkinointikampanjat, mobiiliapplikaatiot tai vaikkapa sosiaalisen median integraatiot voivat muodostaa tietoturvariskin. Kun mukana on vielä yritysdataa ja mahdollinen käyttäjien tunnistaminen tai käyttäjätietojen hallinta (identiteetinhallinta), on järjestelmien osaaminen erittäin tärkeää. Ottaen lisäksi huomioon uudet GDPR vaatimukset. Lisäksi riskiä lisää palvelun kerrostuminen, jos vaikeammat tekniset toteutukset siirretään toimittajalta alihankkijalle.
Meillä kokonaisuus tehdään tiimityönä yrityksen sisällä, asiat on mietitty jo etukäteen ja tarjoamme aina mukaan myös tietoturvaulottuvuuden.

Qmea tarjoaa teille luotettavan palvelukokonaisuuden.

DIGITAL SOLUTIONS WITH LOVE!