Ohjelmistotuotanto

Qmea toteuttaa ohjelmistoja, verkkopalveluita ja tietojärjestelmiä. Toteutamme ohjelmistoprojektit käyttäen ketteriä menetelmiä, jolloin kustannusten sekä projektin edistymisen seuranta on helppoa.

Ketterä kehitys

Toteutamme ohjelmistoprojektit ketterää kehitystä hyödyntäen. Ohjelmistoa kehitetään läpinäkyvästi lyhyissä jaksoissa ja asiakas pääsee kokeilemaan ohjelmistoa jo varhaisessa vaiheessa projektia. Täten projektin suuntaa voidaan muuttaa ketterästi ja kustannusten sekä projektin edistymisen seuranta on helppoa.

Laatu

Koodin tuottamisen lisäksi ohjelmistokehitysprosessiin kuuluu määrittely, käytettävyyden ja ulkoasun suunnittelu, tekninen toteutus ja jatkuva ylläpito. Toteutuksissamme korostuvat hyvä käytettävyys ja vuorovaikutteisuus, tietoturvasta tai palvelun vakaudesta tinkimättä. Vahvuutemme on myös monipuolinen digitoimisto-osaaminen ohjelmisto- osaamisen lisäksi. Tiedämme, mikä näyttää ja kuulostaa hyvältä. Tärkeintä meille on asiakastyytyväisyys ja lopputuloksen toimivuus.

Verkkoapplikaatiot

Toteutamme verkkoapplikaatioita yleisimmillä avoimen lähdekoodin alustoilla. Tarpeesi voi olla vaikka verkkokauppa, yrityksesi tietojärjestelmiä hyödyntävä mobiili verkkoapplikatio tai globaaliin käyttöön suunnattu pelitoteutus - me toteutamme sen.

HTML5

Tuotamme interaktiivisia 2D- ja 3D-grafiikkasovelluksia HTML5 Canvas-elementin avulla. HTML5 mahdollistaa keskimääräistä näyttävämpiä toteutuksia korvaten ennen niihin tarvitun Flashin. HTML5 toimii kaikilla moderneilla alustoilla, mukaanlukien Android, iOS ja Windows -käyttöjärjestelmät selainriippumattomasti.

WebGL - Kauneutta selaimeen

WebGL on OpenGL ES -teknologiaan perustuva ratkaisu 3D-grafiikan näyttämiseen suoraan selaimessa HTML5 canvas-elementtiä hyödyntäen. Toteutamme näyttäviä 3D-sovelluksia webGL:n avulla. Sovellukset ovat myös helposti siirrettävissä OpenGL ES-pohjaisille alustoille, kuten iPad, iPhone ja Android.

Mobiili- ja tablet-sovellukset

Toteutamme sovelluksia kaikille tablet- ja mobiilialustoille. Tablettilaitteiden määrä on jatkuvasti kasvussa, ja älypuhelimet ovat yhä tehokkaampia. Mobiiliohjelmisto on tehokas lisä yrityksen palvelukokonaisuuteen ja on käytettävissä myös ilman internet-yhteyttä. Mobiilisovellusta voi hyödyntää myyntiin ja markkinointiin tai viestintään. Sovellus tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen ja vahvistaa brändin laatuvaikutelmaa.

Mobiilisovellus voi hyödyntää jo olemassaolevaa palvelintoteutusta sisällön hakemiseen. Tarvittaessa voimme toteuttaa kokonaan uuden palvelinohjelmiston mobiilisovelluksen tarpeisiin. Erikoisosaamistamme ovat vaativat palvelinpuolen integraatiot, joiden avulla sovellukselle voidaan syöttää tietoja taustajärjestelmistä kuten SAP tai AD.

Pilvipalvelut

Voit ulkoistaa palvelimien ylläpidon halutessasi kokonaan. Autamme valitsemaan toteutettavalle verkkosovellukselle sopivan pilvipalvelualustan ja toteutamme sovelluksen suoraan pilveen. Voimme myös toteuttaa olemassaolevan verkkosovelluksen siirron pilvipalveluun. Hallitsemme useimmat kansainväliset pilvipalvelut ja teemme yhteistyötä suomalaisten pilvipalveluntarjoajien kanssa. Meiltä myös päivystys- ja tukipalvelut. Kysy lisää!

Kiinnostuitko? Kysy lisää sähköpostitse, puhelimitse tai allaolevan lomakkeen avulla.