Valokuvaus

Huippulaatuiset valokuvat ovat tehokas tapa viestiä ja luoda mielikuvia. Ammattitaitoiset kuvaajamme ja huippulaatuinen kalustomme ovat käytettävissäsi tarpeen mukaan. Henkilöstökuvaukset, tuotekuvaukset ja tapahtumakuvaukset ovat vahvinta osaamistamme. Kuvien digitaalinen viimeistely sisältyy aina hintaan ja halutessasi myös rohkeampi kuvien muokkaus ja piirretyn tai 3d-renderöidyn grafiikan yhdistäminen valokuviin onnistuu. Meiltä löydät myös laajan valikoiman muualla näkemättömiä kuvituskuvia yksittäiseen tarpeeseen.

Äänisuunnittelu

audio

Äänisuunnittelutiimillämme on monipuolinen kokemus elokuvamusiikista peliääniin. Tuotamme musiikkia kustannustehokkaasti syntetisaattoreilla tai huippulaatua äänittämällä kaikki instrumentit livenä studiossa. Teemme yhteistyötä palkittujen ammattimuusikoiden kanssa. Erikoisalaamme ovat peliäänet, joista henkilöstöllämme on vuosien kokemus. Interaktiivisuus antaa äänisuunnittelijalle lineaariseen mediaan nähden enemmän mahdollisuuksia, joita osaamme hyödyntää tehokkaasti immersion luomiseen. Tunnemme pelialalla tärkeät FMOD- ja wwyse-ohjelmistot.

Musiikki osana brändiä

Tutkimusten mukaan asiakkaat ostavat 96% mieluummin brändia, jonka musiikki sopii heidän omaan identiteettiinsa. Siksi nykyaikaisen yrityksen tulee pohtia, miltä sen brändin tulee kuulostaa. Qmea konsultoi sinua auditiivisen brandin jalostamisessa. Ideoimme, tuotamme ja dokumentoimme kohderyhmääsi sopivan äänimaailman ja määrittelemme kontaktipisteet, joissa ääntä käytetään. Ratkaisuun kuuluvat logoon yhdistettävä musiikillinen "sound logotype", brändin teemamusiikki ja musiikkivalikoima. Autamme myös mittaamaan äänen vaikutusta brandiin.

Graafinen suunnittelu

Verkkosivujen graafinen suunnittelu

Verkkosivujen laadinnassa graafinen suunnittelu on tärkeä osa kokonaisuutta. Päänäkymän asettelun, värimaailman ja kuvien yhteensopivuuden lisäksi on huomioitava myös erilaisten selainversioiden ja päätelaitteiden vaatimukset. Suunnittelemme aina graafiset elementit mukautuvasti tarjoten parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.

Yritysilme

Tarjoamme yrityksellenne koko yritysilmeen kauneusleikkauksen, jossa otamme huomioon kokonaisuuden: logon, verkkosivut, kuvat, esitysmateriaalin ja käyntikortit. Yhteistyössä saat lopputuloksena tyylikkään kokonaisuuden, josta vakuutena meillä on jo monta tyytyväistä asiakasta; näin on myös Qmea itse, joka omalla ammattitaidollaan on loihtinut oman palvelukokonaisuutensa.

Visualisointi

Teemme erillisinä hankkeina vektorigrafiikkaa ja 3d-renderöintiä. Oli tarpeesi esittää sitten tulevaa tuotetta, arkkitehtuurita tai vaikkapa fysikkalista ilmiötä kolmiulotteisena, jätä se meidän huoleksemme. Saat haluamasi kuvan vaivattomasti. Teemme tilauksesta myös interaktiivista 3D-animaatiota.

Videotuotanto

Video kertoo enemmän kuin tuhannet sanat! Tarinallisuus on nykyajan mainostulvassa tärkeää, ja video on paras tapa kertoa tarina kohdeyleisölle. Qmea toteuttaa tyylikkäästi ja laadusta tinkimättä huippuluokan videot tarpeeseesi. Meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun, joka sisältää kaiken mitä laadukkaalta videotuotannolta odotetaan. Oli tarpeesi markkinointi-, esittely-, musiikki tai dokumentaarinen video, Qmea toteuttaa sinulle koko ratkaisun: suunnittelun, käsikirjoituksen, räätälöidyn tilausmusiikin, kertojan, kuvauksen ja editoinnin. Tuotamme videot aina vähintään Full HD-tekniikalla. Ratkaisumme ei myöskään lopu videon valmistumiseen. Internetiin suunnatuille videoille teemme myös verkkojulkaisut, sosiaalisen median linkitykset ja tarvittavat hakuoptimoinnit videon näkyvyyden parantamiseksi.

Jäävuoren varjoon

Teemme yhteistyötä Illume Oy:n kanssa, joka tuotti dokumenttielokuvan Jäävuoren varjoon (engl. Iceberg Shadow). Vuonna 2009 valmistunut elokuva perustuu pääosin ohjaaja Antti Seppäsen helsinkiläiseltä kirpputorilta löytämään 8 mm kaitafilmimateriaaliin. Kaitafilmit paljastuivat osaksi kotkalaisen laivakonemestari Oiva Kovasen (1911 - 2001) jäämistöä. Elokuvaa tehtiin lähes seitsemän vuotta ja se on voittanut lukuisia palkintoja. Elokuvan televisioensi-ilta oli 8. huhtikuuta 2012 YLE Teemalla. Tämän projektin osalta vastasimme mm. tilausmusiikista ja äänituotannosta.