Digitoimisto

Verkkosivut

Toteutamme verkkosivuratkaisut avaimet käteen -ratkaisuna tyylikkäästi ja modernisti uusimmilla verkkotekniikoilla. Suosimme ns. graceful degradation -tekniikkaa, joka takaa sivujen toimivuuden vanhoilla selaimilla lisäten näyttävyyttä uusilla selaimilla. Tarjoamme myös hosting-palvelun verkkosivuillesi.

Toteutamme sivut aina puhdasta HTML-koodia käyttäen ja erotamme ulkoasun kuvauksen sisällöstä. Tämä takaa asiakkaalle hakukoneoptimoidun ja helposti ylläpidettävän sivuston. Optimoimme sivut toimimaan myös mobiililaitteissa mukautuvan suunnittelun avulla.

Graafinen suunnittelu

Sivuston suunnittelu alkaa asiakastarpeesta ja ulkoasusta. Kun sivuston sisältö on konseptoitu, ulkoasu luonnostellaan yhdessä asiakkaan kanssa, joten jo ennen toteutusta asiakas näkee, mihin suuntaan sivustoa kehitetään. Ulkoasun suunnittelussa huomioidaan jo käytettävyys ja verkkomedian tekniset rajoitteet.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on hyvin tärkeä osa nykyaikaisten verkkosivujen toteutusta. Toimitamme verkkosivut aina hakukoneoptimoituna. Tarvittaessa autamme myös olemassaolevan sivuston hakukoneoptimoinnissa. Lisäpalveluna tarjoamme sivujen näkyvyyden parantamista hakukoneissa projektipohjaisesti. Tähän on olemassa useita tapoja, joista valitsemme projektiin sopivimmat. Tarjoamme myös tulosten seurannan.

Suorituskyky

Optimoimme aina sivujen suorituskyvyn. Tämä tarkoittaa asiakkaalle nopeammin latautuvien sivujen lisäksi kustannussäästöjä: halvempikin palvelin riittää tuottamaan riittävän palvelutason.

Mukautuva suunnittelu

Mukautuva suunnittelu eli responsive design takaa sivujen toimivuuden erilaisilla päätelaitteilla. Erillisiä mobiilisivuja ei enää tarvita, kun sivusto toteutetaan laadukkaasti mukautuvaa suunnittelua hyödyntäen. Tämä tarkoittaa laajempaa potentiaalista kävijämäärää ja pienempiä toteutuskuluja - yksi sivusto kahden sijaan. Tarvittaessa muunnamme nykyiset verkkosivusi toimimaan mobiililaitteissa mukautuvan suunnittelun avulla.

Käytettävyys

Verkkosivujen käytettävyys ja selkeys on meille tärkeää. Hyödynnämme käytettävyyssuunnittelussa kognitiotiedettä, Nielsenin heuristiikkoja, käyttäjätutkimusta ja design pattern -osaamista.

eye eye

Kävijäseuranta

Viidakossa sinua tarkkaillaan. Digitaalisessa maailmassa tarkkailu on myös tärkeää. Verkkosivujen käytöstä voi saada monipuolista tietoa. Toteutamme sivustolle kävijäseurannan, autamme asiakasta hyödyntämään tätä analytiikkaa ja jatkokehitämme verkkosivustoa sen pohjalta. Yksinkertaisilla toimenpiteillä voi olla suuri vaikutus sivuston konversioasteen parantamiseen.

Hosting

Tarjoamme kustannustehokkaan ja helpon hosting-ratkaisun verkkosivuillesi. Tarjoamme täyden palvelun alkaen domain-rekisteröinnistä ja päättyen sivujen julkaisuun palvelimella. Omat palvelimemme sijaitsevat suomessa, mikä takaa lyhyet vasteajat kotimaisille palveluille. Kansainvälisille verkkosivuille ja -palveluille suosittelemme pilvialustoja, kuten AWS, Azure, Google Cloud Storage tai Heroku.

Jos nykyinen palveluntarjoasi tuntuu kalliilta tai sivustosi toiminta hitaalta, kysy tarjous myös nykyisten sivujesi siirrosta!

Tekniikat

CSS3

css3

Uusimman CSS-kuvauskielen avulla on helppo toteuttaa animaatioita, joihin ennen tarvittiin selaimen laajennusosia. CSS3 toimii myös mobiiliselaimissa. Hyödynnämme CSS-osaamista näyttävyyttä ja houkuttavuutta lisäävien ominaisuuksien toteuttamiseen

jQuery

Käytämme jQuery-kirjastoa, jos sivusto vaatii ajax-kutsuja tai vaativampaa frontend-suunnittelua. jQuery on erittäin suosittu alustariippumaton javascript-laajennus, joka nopeuttaa web-kehitystä ja antaa työkaluja sujuvan käyttökokemuksen kehittämiseen. Lisäksi hallitsemme lukuisia muita kirjastoja erityistarpeita varten, esim. Modernizr, ThreeJS ja CreateJS.

HTML5

html5

Toteutamme sivustot HTML5-elementtejä hyödyntäen. HTML5-elementit parantavat sisällön semanttista järjestelyä, mikä parantaa sivuston indeksointia hakukoneissa. HTML5 mahdollistaa myös sijaintitiedon hyödyntämisen, offline-tallennuksen ja interaktiivisen äänen ja grafiikan käytön myös mobiiliselaimissa. Käytämme avoimen lähdekoodin HTML5 Boilerplate -kirjastoa takaamaan yhteensopivuuden myös vanhoilla selaimilla. Qmea tarjoaa myös vaativammat graafiset html5 canvas-toteutukset.

Julkaisujärjestelmät

Tarvittaessa valitsemme sivustolle sopivan julkaisujärjestelmän. Suosimme keskikokoisille tai pienille sivuistoille Wordpressiä, suurille sivuistoille Drupalia. Koulutamme asiakkaan tarvittaessa muokkaamaan itse sivustoa tai hoidamme koko ylläpidon päivityksineen asiakkaan toiveiden mukaan.

Wordpress

wordpress

WordPress on moderni avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä. Lähes 60 miljoonaa sivustoa luottaa Wordpressiin, eikä suotta: helppokäyttöisyys, laajennettavuus ja toimivuus on huippuluokkaa. Qmea toteuttaa Wordpress-sivustot aina asiakaskohtaisesti vain parhaita avoimen lähdekoodin lisäosia käyttäen.

Sosiaalinen media

Nykyaikainen yritys vahvistaa brandiaan ja näkyvyyttään sosiaalisen median avulla. Facebookia käyttää jo 2,2 miljoonaa suomalaista ja muut sosiaalisen median palvelut ovat jatkuvassa kasvussa. Kansainvälisesti palvelut ovat vieläkin tärkeämpiä yrityksen liiketoiminnan tunnetuksi tuomisessa. Luomme tarvittaessa olennaiset profiilit yritykselle, opastamme sisällön lisäämisessä ja tarvittaessa tuotamme myös itse sisältöä. Sosiaalisen median integrointi verkkosivuihin on erikoisosaamistamme. Ylläpito helpottuu ja potentiaalisia asiakkaita tavoitetaan enemmän, kun verkkosivujen sisältöä voidaan hakea suoraan sosiaalisen median palveluista. Myös Suomessa vähemmän tunnetut sosiaalisen median palvelut auttavat kansainvälisen näkyvyyden ja hakukoneoptimoinnin kehittämisessä.

Tutkimme myös aktiviisesti eri verkkopalveluiden suosiota globaalisti ja autamme sinua laajentamaan liiketoimintaasi aivan uusille vesille.

Kiinnostuitko? Kysy lisää sähköpostitse, puhelimitse tai allaolevan lomakkeen avulla.